Σημασία το γκολ για Ράσφορντ

Την ουσία της επίτευξης του -δικού του- γκολ που έδωσε, έστω και στην παράταση, την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για την ομάδα του, κράτησε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκόρερ του τελικού 2-1 από τη χθεσινή (20/4) αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» με την ¶ντερλεχτ, Μάρκους Ράσφορντ.



Σημασία το γκολ για Ράσφορντ

Ο πρωταγωνιστής του επαναληπτικού ματς με τους Βέλγους 19χρονος φορ που «σέρβιρε» στον Μχιταριάν το πρώτο και σημείωσε στον έξτρα χρόνο το δεύτερο και νικηφόρο τέρμα των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «BT Sports» μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας τα εξής:

 «Αυτό που έπρεπε να γίνει και μετά το 90λεπτο, ήταν να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το γκολ και το κάναμε. Στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης πιέσαμε πολύ, οι αντίπαλοι οπισθοχώρησαν και ήταν ό,τι χρειαζόταν το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή. Συνεχίσαμε έτσι ως το τέλος. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά τέρματα, όμως αυτά συμβαίνουν σε τέτοιους αγώνες. Βάλαμε το γκολ στο τέλος και είμαστε όλοι χαρούμενοι».