Συγκλονίζει ο Τζόνσον: «Αφού είμαι φυλακή, ας την είχα βιάσει»!

Σοκαριστικά είναι αν μη τι άλλο τα όσα δήλωσε ο πρώην Άγγλος αμυντικός, Άνταμ Τζόνσον, σε συγκρατούμενους του για την περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη κοπέλα!



Συγκλονίζει ο Τζόνσον: «Αφού είμαι φυλακή, ας την είχα βιάσει»!

O 29χρονος εξτρέμ, ο οποίος μέχρι και το 2016 αγωνιζόταν με την φανέλα της Σάντερλαντ, καταδικάστηκε για έξι χρόνια φυλάκισης, με την κατηγορία για αποπλάνηση και σεξουαλική παρενόχληση από πλευράς του σε 15χρονη κοπελα.

Tην εν λόγω υπόθεση πίεσε ιδιαίτερα ο πατέρας της συγκεκριμένης κοπέλας, με την αγγλική δικαιοσύνη να μην χαρίζεται εν τέλει στον Άνταμ Τζόνσον…

Τα όσα νέα όμως έρχονται από το Νησί, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου του παίκτη σε συγκρατούμενούς του και κάνουν οι οποίοι μάλιστα τον βιντεοσκοπούσαν, κρίνονται τουλάχιστον σοκαριστικά και κάνουν τον γύρο των αγγλικών ΜΜΕ. «Αν ήξερα ότι θα πήγαινα ούτως ή άλλως στην φυλακή, θα την είχα βιάσει», φέρεται να δηλώνει, ισχυριζόμενος πως με την συγκεκριμένη κοπέλα αντάλλαξε απλά ένα φιλί, ενώ για τις όποιες ελπίδες για να «αναστήσει» στο μέλλον την καριέρα του είπε: «Στην Αγγλία δεν έχεις καμία τύχη, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία… »