Iκανοποιημένος για Σακό ο Άλαρνταϊς

Για την παρουσία του Μαμαντού Σακό και το πόσο θετικά έχει συμβάλει στην Κρίσταλ Πάλας μίλησε ο Σαμ Άλαρνταϊς, αφήνοντας πάντως ερωτηματικά αναφορικά με την περαιτέρω παρουσία του Γάλλου αμυντικού και μετά το καλοκαίρι στην λονδρέζικη ομάδα..



Iκανοποιημένος για Σακό ο Άλαρνταϊς

Ο τεχνικός των «αετών» επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει το «ρήγμα» στις σχέσεις Σακό-Κλοπ, παρά να σταθεί στο πόσο έχει ωφεληθεί η ομάδα του από τις δικές του ποδοσφαιρικές ικανότητες τους τελευταίους μήνες: «Ό,τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιούργκεν, παραμένει μεταξύ τους. Εμείς έχουμε ωφεληθεί απ’ αυτή την κατάσταση.

Το τι θα συμβεί στο μέλλον, όταν θα τελειώσει ο δανεισμός του, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να σιγουρευτούμε πως είμαστε ασφαλείς σε επίπεδο παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ όσο πιο σύντομα γίνεται», είπε, ενώ άφησε... μετέωρο προς το παρόν το θέμα της απόκτησης του 28χρονου αμυντικού επί μονίμου βάσεως απ' την Κρίσταλ Πάλας:

«Αν θα θέλαμε τον Μαμαντού; Ναι, αλλά δεν μιλάμε τώρα για αυτό, γιατί δεν είμαστε ασφαλείς. Όταν θα είμαστε, πιθανώς να μιλήσουμε μαζί του αλλά και με άλλους παίκτες».