Κλισί: «Θα σηκώσουμε το Κύπελλο για τους οπαδoύς»

Τη μεγάλη αξία που έχει για τους Άγγλους φιλάθλους ο θεσμός του Κυπέλλου τόνισε ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαέλ Κλισί, ενόψει των ημιτελικών του θεσμού τονίζοντας ότι επιθυμεί η ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο για τον κόσμο της.



Κλισί: «Θα σηκώσουμε το Κύπελλο για τους οπαδoύς»

Ο Γάλλος πλάγιος αμυντικός που θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (23/4) την πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, ανέφερε ότι ναι μεν βασικός στόχος των «πολιτών» είναι η κατάληψη μιας θέσης στα ανώτερα... κλιμάκια της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, δεδομένης και της ιδιαίτερης σημασίας που έχει για τη χώρα το τρόπαιο του FA Cup, εξέφρασε τη θέληση εκείνος και οι συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα για την κατάκτησή του.

«Από μία ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, προσδοκάς να παλέψει για το Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Στην τελική όμως, το Κύπελλο είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος στην Αγγλία. Ο κόσμος λατρεύει τη διοργάνωση και εμείς, φυσικά, θα προσπαθήσουμε έντονα, προκειμένου να φτάσουμε ως το τέλος», δήλωσε ο 31χρονος παίκτης της Σίτι και προσέθεσε:

«Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, το να βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο, να προπονούμαι. Είμαι ένας τύπος που δουλεύει σκληρά και του αρέσει αυτό. Φυσικά, το να παίζεις εναντίον της Άρσεναλ σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο, μα στο τέλος, το μόνο που μετράει για εμάς είναι να προκριθούμε στον τελικό και να σηκώσουμε το Κύπελλο για τους οπαδούς μας»!