Στην... αναμονή για Ντεουλοφέου η Μπαρτσελόνα

Καμία απόφαση για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου δεν αναμένεται να παρθεί από τη Μπαρτσελόνα, πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως υπογράμμισε ο Αθλητικός Διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ρομπέρ Φερνάντες.  



Στην... αναμονή για Ντεουλοφέου η Μπαρτσελόνα

Μόνο βιαστική δεν αναμένεται να είναι η απόφαση της Μπαρτσελόνα, σχετικά με μία πιθανή επαναπόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου.

Ο Ισπανός άσος, ο οποίος ανήκει στην Έβερτον, κατάφερε να δώσει νέα «πνοή» στην καριέρα του, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Μίλαν.

Οι «μπλαουγκράνα» έχοντας δει τη βελτίωση στο αγωνιστικό πρόσωπο του παίκτη έχουν παραδεχθεί ότι θα ήθελαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα επαναπόκτησης, 12 εκ. ευρώ, που διατηρεί, ωστόσο όπως επεσήμανε ο Ρόμπερ Φερνάντες, Αθλητικός Διευθυντής της «Μπάρτσα», οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι.

«Έχουμε τη δυνατότητα να τον επαναποκτήσουμε. Το καλοκαίρι θα εξετάσουμε τα πάντα με ηρεμία, το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει καλά και διατηρεί το επίπεδό του. Τη σωστή στιγμή, θα πάρουμε τη σωστή απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Μπαρτσελόνα.