Διδακτικές οι αποτυχίες για Χιούτον

Στην δυσάρεστη εμπειρία των προηγούμενων σεζόν στάθηκε ο Κρις Χιούτον, με τον προπονητή της Μπράιτον να θεωρεί πως η απογοήτευση λειτούργησε διδακτικά στην ομάδα του ώστε να φτάσει φέτος στην πολυπόθητη άνοδο.  



Διδακτικές οι αποτυχίες για Χιούτον

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι «γλάροι» βρέθηκαν τρεις φορές στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ.

Οι συνεχείς απογοητεύσεις όμως, λειτούργησαν ως κίνητρο στη Μπράιτον, οδηγώντας την φέτος στην απευθείας άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά από ιδρύσεως της Πρέμιερ. Παράλληλα, ο Χιούτον πιστεύει πως οι παίκτες του αξίζουν τα εύσημα για όσα έχουν πετύχει.

«Τα προηγούμενα χρόνια ήταν διδακτικά για εμάς. Βρεθήκαμε ψηλά στη βαθμολογία και στο τέλος ήρθε η απογοήτευση. Ότι περάσαμε όμως πέρσι άξιζε τον κόπο. Όταν πήραμε την άνοδο, πιστεύω πως πολλοί σκέφτηκαν πόσο μακριά έχει φτάσει αυτός ο σύλλογος. Υπήρξαν περίοδοι όπου αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μην είχε φτάσει εκεί που είναι τώρα. Οι παίκτες το αξίζουν. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτούς», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μπράιτον.