Βενγκέρ: «Έτοιμοι για να παλέψουμε»

Aποφασισμένη για την νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (23/4, 17.00), που θα σηματοδοτήσει παράλληλα την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, είναι η Άρσεναλ, όπως τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Έτοιμοι για να παλέψουμε»

«Αυτό που προσδοκώ, όταν είσαι στα ημιτελικά, είναι η συμμετοχή στον τελικό. Θυμάμαι το πρώτο μου όταν παίξαμε στο ‘Βίλα Παρκ’ κόντρα στη Γουλβς. Πιστεύω πως έχουμε συγκέντρωση, υψηλό κίνητρο, πιθανώς όχι το μάξιμουμ της αυτοπεποίθησης μας, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε.

Το Κύπελλο Αγγλιάς είναι πολύ σημαντικό, είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Είμαστε συγκεντρωμένοι φυσικά προς αυτό, το μέλλον μας φτάνει μέχρι την Κυριακή», είπε αρχικά ο Αλσατός ενόψει της αναμέτρησης με τους «πολίτες».

 

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε επίσης για:

To αν έχει συζητήσει με τους παίκτες τoυ το ενδεχόμενο παραμονής στην Άρσεναλ: «Όχι, δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν. Η προσοχή μου είναι μόνο στραμμένη στην Άρσεναλ».

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του Τζακ Γουίλσιρ και αν έχει μιλήσει με τον ίδιο: «Προσφάτως όχι. Παρακολουθώ την κατάσταση από κοντά γιατί τον βλέπει ειδικός γιατρός. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, και ελπίζω να είναι πίσω μαζί μας στις προπονήσεις τον Ιούλιο».

Αν προτιμάει συγκεκριμένα την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος ή την κατάκτηση του Κυπέλλου:  «Δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε, γιατί δεν χρειάζεται να επιλέξουμε κιόλας. Δεν είμαστε σε θέση για να κάνουμε μια επιλογή, έχουμε τώρα αυτό το παιχνίδι, είναι ένας ημιτελικός. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό».

Τα όσα υποστηρίζει ο Σεντ Κολάσινατς περί πρότασης από την Άρσεναλ: «Αρνούμαστε αυτή την στιγμή την εν λόγω ιστορία. Είναι σημαντικό τώρα να μην μιλάμε για μεταγραφές».