Κόντρα Κυπέλλου με επιρροή και για τον τίτλο!

Με το πρωτάθλημα να παρουσιάζει ξανά ενδιαφέρον από τη στιγμή που η Τότεναμ μείωσε στους τέσσερις πόντους τη διαφορά από την Τσέλσι, το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ τους αυτό το Σάββατο αποκτά ένα επιπλέον κίνητρο για όποιον επικρατήσει! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος



Κόντρα Κυπέλλου με επιρροή  και για τον τίτλο!

Κακά τα ψέματα, θα είναι αβαντάζ για τη Τοτεναμ αν κατορθώσει εκτός του να περάσει στον τελικό να επικρατήσει της ομάδας του Κόντε δημιουργώντας προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη πίεση στις τελευταίες αγωνιστικές!

Από την άλλη η Τσέλσι που παραμένει το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που λυγίσει τη φορμαρισμένη ομάδα του Ποκετίνο θα έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσει έως τέλους το νταμπλ!

Αυτό το ζευγάρι πάντως θα ήταν ωραίο να ήταν ο τελικός! Μισό αιώνα ακριβώς από τη μοναδική περίπτωση που οι δυο λονδρέζικες ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε τελικό FA cup, η αγωνιστική συγκυρία που τις θέλει τις κορυφαίες ομάδες στο νησί αυτή τη χρονική στιγμή θα ήταν υπέροχο να συνοδευόταν από ένα τρόπαιο!

Όχι πως ο άλλος ημιτελικός είναι αμελητέος με την Άρσεναλ και τη Σίτι να κοντράρονται ωστόσο αυτό το παιχνίδι μεταξύ Τσέλσι και Τοτεναμ συγκεντρώνει τα βλέμματα!

Σπάνια τα τελευταία είκοσι χρόνια υπήρχαν τεσσερα τέτοια ονόματα στα ημιτελικά και αυτό είναι ένα έξτρα στοιχείο που μεταβάλλει σε πολύ ενδιαφέρον το φετινό FA cup!

Η Τοτεναμ δείχνει να είναι στη καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά από τους τέσσερις αυτή την ώρα με τη Τσέλσι αντίθετα να μην πατάει καλά αλλά όλα αυτά πάνε περίπατο σε τέτοιες λεπτές ισορροπίες!

Στον άλλο ημιτελικό επίσης η Σίτι δείχνει να είναι πιο έτοιμη για έβαψε τέτοιο αγώνα αλλά η Άρσεναλ σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν αξρι που έδειχνε έτοιμη να καταρρεύσει έβγαζε απυθμενες δυνάμεις!

Γενικά είναι δυο ματς που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και ειδικά στην περίπτωση του αγώνα της Τσέλσι με την Τοτεναμ εκτός από το κύπελλο τα απόνερα θα "πάρουν" και τη μάχη του τίτλου!