Με Τζέραρντ η αποστολή της Λίβερπουλ στην Αυστραλία!

Την ευκαιρία να φορέσει ξανά, έστω και προσωρινά, την φανέλα της Λίβερπουλ θα έχει ο Στίβεν Τζέραρντ στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Σίντνεϊ στις 24/5, μαζί με άλλους τρεις παλαίμαχους άσους των «κόκκινων»!



Με Τζέραρντ η αποστολή της Λίβερπουλ στην Αυστραλία!

Στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Λίβερπουλ με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα τεθεί, εκτός από τον 36χρονο πρώην μέσο, και οι Τζέιμι Κάραγκερ, Στιβ ΜακΜάναμαν και Ντάνιελ Άγκερ!

Όπως είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό επίσημα ο σύλλογος, οι «κόκκινοι» θα μεταβούν στην Αυστραλία για την φιλική αναμέτρηση με την τοπική Σίντνεϊ  αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ. Το συγκεκριμένο ματς – μαζί με πλήθος εκδηλώσεων – βρίσκεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 125 χρόνων του συλλόγου, ενώ είναι πολύ πιθανό κόντρα στην αυστραλιανή ομάδα να αποκαλυφθεί και η εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για τη νέα περίοδο.

«Είναι τιμή για μένα για φορέσω ξανά την κόκκινη φανέλα και να παίξω ποδόσφαιρο με μια φανταστική ομάδα. Οι φίλοι μας στην Αυστραλία μας υποδέχονται πάντα θερμά και θα είναι ωραίο συναίσθημα το να δούμε το ‘ANZ Stadium’ να γίνεται κατακόκκινο στις 24 Μαίου», το σχόλιο του Στίβεν Τζέραρντ.