Την προ του τραυματισμού του κατάσταση αναπόλησε ο Ανιτσέμπε

Τη φόρμα που είχε προτού τραυματιστεί στο γόνατο και τεθεί εκτός γηπέδων για περίπου δυόμισι μήνες, έφερε στο προσκήνιο ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Βίκτορ Ανιτσέμπε.



Την προ του τραυματισμού του κατάσταση αναπόλησε ο Ανιτσέμπε

Μιλώντας σε τοπικό Μέσο της ομώνυμης του συλλόγου πόλης, ο Νιγηριανός στράικερ επικαλέστηκε την υψηλή του βαθμολογία που είχε λάβει -από ειδικούς και μη- πριν το δυσάρεστο συμβάν και τον ήθελε ως έναν από τους «άριστους» φορ της Πρέμιερ Λιγκ. Ειδικότερα, δήλωσε:

«Πριν τραυματιστώ, ένιωθα υπέροχα, οι εμφανίσεις μου ήταν καλές. Κάποιος μάλιστα, μου είχε πει ότι εκτός του Αζάρ, είχα αξιολογηθεί ως ένας από τους επιθετικούς με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, κάτι με το οποίο και ήταν λογικό να με χαροποιήσει» και συνέχισε:

«Οι οπαδοί μου έχουν φερθεί εξαιρετικά, είμαι μέλος ενός πολύ μεγάλου συλλόγου και έτσι, όποτε βγαίνω έξω στο γήπεδο, προσπαθώ όσο πιο σκληρά γίνεται. Ο τραυματισμός μου αναμενόταν να με κρατήσει εκτός για 12-13 εβδομάδες, αλλά τελικά επέστρεψα μετά από 9, επειδή ήθελα να βοηθήσω την ομάδα γνωρίζοντας ότι είμαι σε θέση να το κάνω με το ξεχωριστό στιλ που διαθέτω».