«Καθαρίζει» την πρόκριση απόψε η Γιουνάιτεντ

Ένα τέλος στις... εκκρεμότητες που άφησε στις Βρυξέλλες, επιθυμεί να δώσει απόψε (20/4, 22:05 ώρα Ελλάδος, τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι COSMOTE SPORT 2HD) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άντερλεχτ, όπου ακόμα και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) της αρκεί για να βρεθεί στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 1-1 του «Κονστάν Φαντέν Στοκ» τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4).



«Καθαρίζει» την πρόκριση απόψε η Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται με φόρα από τη μεγάλη νίκη τους (2-0) στο ντέρμπι της Κυριακής (16/4) κόντρα στην πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι, και θέλουν με μία πιο συγκεντρωμένη εμφάνιση από εκείνη της βελγικής πρωτεύουσας -τουλάχιστον, όσον αφορά το τελείωμα των φάσεων- να ολοκλωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ανώδυνα την αποστολή τους με την Άντερλεχτ και να δηλώσουν παρόντες στο επόμενο στάδιο της διοργάνωσης.

Οι «μωβ» από τη μεριά τους, έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι ότι δεν πρόκειται επ’ ουδενί να «καταθέσουν τα όπλα» και μολονότι το έργο τους προδιαγράφεται ιδιαιτέρως δύσκολο, αναμένεται να κυνηγήσουν το γκολ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», μιας και το 0-0 πλέον δεν τους αρκεί. Στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησαν την περασμένη Κυριακή (16/4) εκτός έδρας της Οστάνδης με 1-0 και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ισπανός διαιτητής Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την επανεμφάνιση στην αποστολή της ομάδας αναμένεται να κάνει ο αρχηγός, Γουέιν Ρούνεϊ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ξεκινάει πιθανότατα από τον πάγκο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών κεντρικών αμυντικών του, Κρις Σμόλινγκ (γόνατο) και Φιλ Τζόουνς (πόδι), όπως και του μεσοεπιθετικού του, Χουάν Μάτα, για τον ίδιο λόγο (βουβωνική χώρα).

Άντερλεχτ: Ο Ρενέ Βάιλερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία δεξιό του οπισθοφύλακα, Άντι Ναχάρ, ενώ ο βασικός φορ της ομάδας του, Λούκας Τεόντορτσικ, δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του στον ώμο και μάλλον δεν θα αρχίσει στη βασική ενδεκάδα.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Βαλένσια, Μπεγί, Ρόχο, Νταρμιάν, Κάρικ, Φελαϊνί, Μχιταριάν, Πογκμπά, Ράσφορντ, Ιμπραΐμοβιτς.

Άντερλεχτ: Μαρτίνεθ, Άπια, Εμποτζί, Νάουτινκ, Ομπράντοβιτς, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Στάντσιου, Χανί, Ατσεαμπόνγκ, Τελίν.