Ρέντναπ: «Αν πέσουμε, δε θέλω λεφτά»!

Στην αποκάλυψη πως δεν θα πάρει χρήματα αν δεν καταφέρει να κρατήσει τη Μπέρμιγχαμ στην κατηγορία προέβη ο Χάρι Ρέντναπ.



Ρέντναπ: «Αν πέσουμε, δε θέλω λεφτά»!

Ο 70χρονος ανέλαβε αφιλοκερδώς τη Μπέρμιγχαμ, μόλις μία μέρα μετά την παραίτηση του Τζιανφράνκο Τζόλα. Η συμφωνία με τους διοικούντες των «μπλε» δεν περιλαμβάνει την υπογραφή κάποιου συμβολαίου, καθώς στόχος του Ρέντναπ είναι να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα στην Τσάμπιονσιπ στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Μάλιστα, το ίδιο πράγμα είχε συμφωνήσει και με την προηγούμενή του ομάδα, τη Ντέρμπι, όταν και είχε ζητήσει να μην αμειφθεί σε περίπτωση που τα «κριάρια» δεν καταφέρουν να παίξουν στα πλέι οφ ανόδου πέρσι.

«Έχω ένα μπόνους, όχι πολύ μεγάλο βέβαια, αλλά τους είπα ‘αν πέσουμε, δε θέλω χρήματα’. Είχα πει το ίδιο και στη Ντέρμπι: ‘αν δεν μπούμε στα πλέι οφ, δε θέλω χρήματα’. Αν δεν είχαμε μπει, δε θα έπαιρνα τίποτα», ήταν τα λόγια του Ρέντναπ.

Αυτή τη στιγμή, η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται στην 20η θέση της Τσάμπιονσιπ, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρώτο από τα τρια ματς του Ρέντναπ στον πάγκο θα είναι το ντέρμπι της πόλης, όπου οι «μπλε» θα φιλοξενηθούν από την Άστον Βίλα την Κυριακή (23/4).