Τέλος η σεζόν για Μακ Κόρμακ

Ποδόσφαιρο... τέλος για φέτος για τον Ρος Μακ Κόρμακ, ο οποίος αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για πρωτοφανή λόγο, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα στο πρόσωπο!  



Τέλος η σεζόν για Μακ Κόρμακ

Ο 30χρονος επιθετικός της Άστον Βίλα που αγωνίζεται ως δανεικός στη Νότιγχαμ, μπήκε στο χειρουργείο για να αφαιρέσει πέντε κύστες που είχαν δημιουργηθεί στη στοματική του κοιλότητα εξαιτίας μιας μόλυνσης!

Η επέμβαση έλαβε χώρα πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη Γλασκώβη και ήταν επιτυχημένη, αν και άφησε έντονο πρήξιμο στο πρόσωπο του Σκωτσέζου. Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως απουσίασε από τις προπονήσεις της Νότιγχαμ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Οι γιατροί συνέστησαν στον Μακ Κόρμακ να απέχει από τις προπονήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με δεδομένο πως σύντομα θα κάνει και ένεση στον ταλαιπωρημένο του αχίλλειο, η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται άδοξα για τον 30χρονο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σκωτσέζος έφυγε δανεικός στη Νότιγχαμ τον Ιανουάριο, όταν απουσίασε αδικαιολόγητα από προπόνηση της Άστον Βίλα. Σε επτά συμμετοχές με την ομάδα του Μαρκ Γουάρμπαρτον, βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά, στο ντεμπούτο του κόντρα στη Νόριτς.