Συγκινεί το «αντίο» του Τέρι

Με μόλις λίγα 24ωρα να έχουν περάσει από την ανακοίνωση του «διαζυγίου» του με την Τσέλσι, ο Τζον Τέρι φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook να πει το δικό του «αντίο» στους «μπλε», σε μία αν μη τι άλλο «αρχηγική» επιστολή.



Συγκινεί το «αντίο» του Τέρι

Ένα μήνυμα που μόνο παίκτες σαν τον Τζον Τέρι θα μπορούσαν να γράψουν, φρόντισε να αναρτήσει στα προσωπικά του social media, ο αρχηγός των «μπλε», λίγες ημέρες μετά το επίσημο «αντίο» με τον σύλλογο του Λονδίνου.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Ευχαριστώ την Τσέλσι, την μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό μου που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα. Από τότε που βρέθηκα στις ακαδημίες στα 14 μέχρι τα 17 που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο και στη συνέχεια έγινα μέλος της μεταμόρφωσης και τς εξέλιξης αυτού του τεράστιου συλλόγου, η Τσέλσι με ενέπνεε να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Με την υποστήριξη του κ. Αμπράμοβιτς, δόθηκε σε εμάς τους ποδοσφαιριστές η δυνατότητα να εκπληρώσουμε κάθε επαγγελματική επιθυμία μας, καθώς ο σύλλογος όδευε σε μια εποχή που κάλυπτε όλες τις φιλοδοξίες μας ως ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Γι΄αυτό και θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Αμπράμοβιτς και το Δ.Σ. που εργάστηκαν ασταμάτητα για να διασφαλίσουν την εξέλιξη αυτή.

Για 22 χρόνια η Τσέλσι ήταν η ζωή μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ απέναντι στους καλύτερους, να καταρρίψω πολλά ρεκόρ, να κερδίσω πολλά τρόπαια. Και όσο κερδίζαμε, τόσο μεγάλωνε μέσα μου η θέληση για πιο σκληρή δουλειά, τόσο μεγάλωναν και οι απαιτήσεις που είχα από τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Με αυτή την εμμονή κατάφερα να γίνω ο πιο επιτυχημένος αρχηγός στην Ιστορία της Τσέλσι και αποτελεί μέγιστη τιμή για μένα να αναφέρουν το όνομά του δίπλα σ΄αυτά του Ρον Χάρις, του Πίτερ Μπονέτι, του Τζον Χόλινς και του Φρανκ Λάμπαρντ, ανάμεσα στους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές σ΄αυτήν την ομάδα.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τιμή μου να σταθώ δίπλα σας στη μάχη.

Ευχαριστώ την υπέροχη οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Τόνι και τα παιδιά μου Τζόρτζι και Σάμερ για την υποστήριξη και την αγάπη τους. Όλα τα καταφέραμε μαζί. Η οικογένειά μας θα είναι πάντα "μπλε" και υπερήφανη!

Δεν θα μπορέσω ποτέ να αποτυπώσω στο χαρτί την αγάπη μου για τους οπαδούς μας. Παίξατε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου, εμπνεύσατε εμένα και τους συμπαίκτες μου να κερδίσουμε τόσα τρόπαια.

Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της ζωής μου ήταν να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Απλώς ελπίζω πως ίσως κατάφερα να το ξεπληρώσω με την αφοσίωση και την πίστη που έδειξα όλα αυτά τα χρόνια και υπομονή να επιστρέψω κάποια στιγμή στο μέλλον.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν και να μας βρει ψηλά. Έχω εστιάσει απόλυτα το ενδιαφέρον μου στη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και τον προπονητή μου, έως το τέλος της περιόδου».