«Με Κοσιελνί και Γκάμπριελ νιώθω πιο άνετα»

Τη γρηγορότερη προσαρμογή του σε σύστημα αμυντικής τριάδας, χάρη στο ότι έχει συμπαίκτες τους Λοράν Κοσιελνί και Γκάμπριελ επεσήμανε ο σέντερ μπακ της Άρσεναλ, Ρομπ Χόλντινγκ, μετά τη νίκη της ομάδας του στο «Ρίβερσαϊντ» επί της Μίντλεσμπρο με σκορ 2-1.



«Με Κοσιελνί και Γκάμπριελ νιώθω πιο άνετα»

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε ακόμη, ότι το παιχνίδι απέναντι στην «Μπόρο» ήταν μόλις το δεύτερο στην καριέρα του που έχει αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας με δύο... συνοδοιπόρους, το δε πρώτο κατά «διαβολική» σύμπτωση ήταν και πάλι στο ίδιο γήπεδο με την ίδια αντίπαλο στην πρεμιέρα του στην Τσάμπιονσιπ ως παίκτης της Μπόλτον τον Αύγουστο του 2015.

«Με τους Κοσιελνί και Γκάμπριελ ως παρτενέρ τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα. Ο Κοσιελνί είναι ο κεντρικός, ο οποίος καθοδηγεί εμένα και τον Γκάμπριελ εξηγώντας μας που να κατευθυνόμαστε. Παίζοντας, λοιπόν, μαζί με έναν τόσο έμπειρο ποδοσφαιριστή, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο άνετα», ανέφερε ο Χόλντινγκ και προσέθεσε:

«Έχω παίξει άλλη μία φορά σε αμυντική τριάδα και, παρεμπιπτόντως, ήταν στο ντεμπούτο μου με την Μπόλτον στην Τσάμπιονσιπ στο γήπεδο αυτό! Είχαμε χάσει με 3-0, όμως το παιχνίδι εκείνο ήταν διαφορετικό από αυτό που δώσαμε τώρα. Πάντως, έχω ξαναπαίξει σε σύστημα με τρεις πίσω και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις διαρκώς και να επικοινωνείς με τους άλλους, ώστε να διατηρείται μια ενότητα μεταξύ σας».