Σε ατυχία και... Πρέμιερ στάθηκε ο Βάρντι

Το ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του στον επαναληπτικό για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε εκείνη να πανηγυρίσει τη νίκη (ασχέτως πρόκρισης) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης επεσήμανε ο Τζέιμι Βάρντι, τονίζοντας παράλληλα, ότι η ομάδα του πρέπει να στραφεί άμεσα στο αγγλικό πρωτάθλημα και την υπόθεση-παραμονή, η οποία δεν έχει «κλείσει» ακόμη.



Σε ατυχία και... Πρέμιερ στάθηκε ο Βάρντι

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «BT Sports» που μετέδωσε τον αγώνα, ο σκόρερ της ισοφάρισης και μοναδικού τέρματος των «αλεπούδων» στο χθεσινό (18/4) 1-1 του «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» επεσήμανε ότι ο θεσμός αυτός ήταν κάτι καινούριο για την πλειονότητα των παικτών στο σύλλογο προσθέτοντας πως μόνο περήφανοι μπορούν να νιώθουν για τη φετινή τους πορεία.

 «Τα δώσαμε όλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι μπλόκαραν κάποια σουτ μας πάνω στη γραμμή, τα οποία κάποια άλλη μέρα θα έμπαιναν μέσα. Ήμασταν απλώς άτυχοι που δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τουλάχιστον όλοι μας δώσαμε ό,τι είχαμε. Τα παιδιά μπορούν να είναι περήφανα για τους εαυτούς τους. Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία νέα εμπειρία για τους περισσότερους από εμάς και σίγουρα την απολαύσαμε. Τώρα έχουμε κάποιες εκκρεμότητες, όσον αφορά την παραμονή μας στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο 30χρονος φορ.