Δεν χρειάζονται δάκρυα!

Η Λέστερ δεν μπόρεσε να κάνει ακόμη ένα θαύμα και μένοντας στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μόνο δάκρυα δεν πρέπει να έχουν στα μάτια τους οι πρωταθλητές Αγγλίας, που εάν ήταν λίγο πιο εύστοχοι μετά την ισοφάριση θα είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν το παραμύθι τους.



Δεν χρειάζονται δάκρυα!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί και με την Ατλέτικο να κάνει τα βασικά του πλάνου της, ήρθε και το προβάδισμα για εκείνη, με τον Σαούλ να πετυχαίνει μια πολύ όμορφη κεφαλιά από σέντρα του Φιλίπε Λουίς στο 26'. Στις καλύτερές τους ευκαιρίες ο Σίντζι Οκαζάκι και ο Ρίγιαντ Μάχρεζ δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Όμπλακ, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο ημίχρονο... φωτιά.

Αφού πρώτα οι Ισπανοί ζήτησαν πέναλτι που δεν πήραν, δεύτερη φορά στο ματς, η Λέστερ ενέτεινε την πίεσή της και ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα σημείωσαν το γκολ που τους έδωσε πίστη να συνεχίσουν να ιδρώνουν τη φανέλα. Η μπάλα έφτασε στον Τζέιμι Βάρντι και εκείνος μετά από την Σεβίλλη πλήγωσε ακόμη μία ισπανική ομάδα (σκοράροντας στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο στις δύο νοκ-άουτ φάσεις έως τώρα) νικώντας τον Σλοβάκο τερματοφύλακα με κοντινό σουτ.

Από εκείνο το σημείο έμοιαζε να υπάρχει μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, πλην μικρών εξαιρέσεων, όμως η Λέστερ τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πετύχει ακόμη ένα τέρμα νωρίς, που ενδεχομένως να άγχωνε την «Ατλέτι» και εν τέλει να την πλήγωνε.

Όμως από τα 17 της σουτ στα 45' του Β' μέρους μόνο το ένα έμελλε να καταλήξει εντός εστίας, αυτό του Βάρντι, και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα μπήκε τέλος στην πρώτη και ίσως τελευταία παρουσία της αγγλικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως... δεν πειράζει! Στους οπαδούς της η μαγική αυτή πορεία και η προσπάθεια μπροστά στα μάτια τους είναι σίγουρο πως φτάνει!