Έπλεξε το εγκώμιο του Τέρι ο Λάμπαρντ

O Φρανκ Λάμπαρντ δεν ξέχασε τα όσα έχει περάσει μαζί με τον Τζον Τέρι στην Τσέλσι, για τον οποίο έχει μόνο καλά λόγια να πει, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα εκτός από θρύλο των «μπλε» και καλύτερο αμυντικό στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ ή και πιθανώς ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη!



Έπλεξε το εγκώμιο του Τέρι ο Λάμπαρντ

Για 13 ολόκληρα χρόνια (2001-2014), Τζον Τέρι και Φρανκ Λάμπαρντ οδήγησαν μαζί την Τσέλσι σε αρκετές επιτυχίες και τίτλους, με τον 38χρονο πρώην μέσο πλέον να εκφράζει δημοσίως την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι οι δυο Άγγλοι παίκτες υπήρξαν για τόσο χρόνια συμπαίκτες αλλά και δυο πολύ καλοί φίλοι!

Ως αφορμή στάθηκε φυσικά η ανακοίνωση της αποχώρησης του 36χρονου κεντρικού αμυντικού από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με το τέλος της τρέχουσας περιόδου...

«Tι ευχαρίστηση να παίζεις με τον καλύτερο αμυντικό στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ! Στην πραγματικότητα, θα τον έβαζα πάνω από κάθε αμυντικό στον κόσμο. Ήταν οδηγός για τον σύλλογο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου από τότε που έκανε το ντεμπούτο του.

Ήταν και παραμένει ένας θρύλος, όχι μόνο βάσει του ταλέντου του αλλά κυρίως για την επιθυμία του να βγάζει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. Αυτό ήταν που τον έκανε τον πλέον επιτυχημένο αρχηγό στην ιστορία του συλλόγου. Εκτός γηπέδου, αποτελεί έναν υπέροχο φίλο για μένα αλλά για πολλούς εντός και εκτός ομάδας. Όλα αυτά που έχει κάνει για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούν να μετρηθούν, είναι που τον καθορίζουν ως άνδρα.

Αξίζεις κάθε έπαινο που θα δεχθείς μέσα στις επόμενες εβδομάδες και εύχομαι να πάρεις ό,τι αξίζεις και να σηκώσεις δυο ακόμα τρόπαια με το τέλος της χρονιάς. Ανεξάρτητα του τι θα κάνεις μετά, ο καθένας θα σεβαστεί την απόφαση σου και ξέρω πως η Τσέλσι θα είναι πάντα ο δικός σου σύλλογος… », τα όμορφα λόγια του Φρανκ Λάμπαρντ για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους «μπλε».