Πολύ περήφανος για τους παίκτες του ο Χιούτον

Τη μεγάλη υπερηφάνεια που νιώθει για τους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο προπονητής της Μπράιτον, Κρις Χιούτον, ύστερα από τη νίκη των «γλάρων» με 2-1 επί της Γουίγκαν που πιστοποίησε και μαθηματικά την άνοδό τους στην Πρέμιερ Λιγκ.



Πολύ περήφανος για τους παίκτες του ο Χιούτον

Ο Ιρλανδός τεχνικός επαίνεσε τους αθλητές του, όχι μόνο για την επίτευξη του απευθείας προβιβασμού και του νικηφόρου σερί 5 αγώνων που μετρούν στην Τσάμπιονσιπ, αλλά και για το γεγονός ότι κατόρθωσαν ψυχολογικά και αγωνιστικά να ανακάμψουν, έπειτα από την περυσινή χρονιά, κατά την οποία έχασαν στο «νήμα» την άνοδο (τερμάτισαν 3οι σε ισοβαθμία με τη 2η Μίντλεσμπρο και έχασαν την άνοδο στα πλέι-οφ).

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Για το σερί νικών που έχουν σε αυτό το χρονικό σημείο της περιόδου, για τον τρόπο που κατάφεραν να επανέλθουν έπειτα από την περυσινή σεζόν. Είναι απίστευτα δύσκολα όλα αυτά και τους αξίζουν όλα τα εύσημα. Ήξερα ότι διαθέτω ένα σύνολο από παιδιά που ήταν ικανοί να τα καταφέρουν, όμως το να είσαι ικανός και να τα καταφέρνεις στην πράξη είναι δύο διαφορετικά πράγματα», σχολίασε περιχαρής ο Χιούτον και απονέμοντας τα εύσημα και στον πρόεδρο του κλαμπ, Τόνι Μπλουμ, προσέθεσε:

«Είναι ένα πανέμορφο επίτευγμα και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, για τους οποίους νιώθω απίστευτα ευτυχισμένος. Για τον πρόεδρο σίγουρα! Είναι ένας άνθρωπος της περιοχής που έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό χρημάτων στην ομάδα αυτή»!