Kρατάει τη νίκη, όχι την εμφάνιση ο Βενγκέρ

Ευχαριστημένος με το «τρίποντο» της νίκης της Άρσεναλ κόντρα στην Μίντλεσμπρο (1-2), έστω και αν αυτόι ήρθαν με... αγχωτικό τρόπο, όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέχεια, ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.



Kρατάει τη νίκη, όχι την εμφάνιση ο Βενγκέρ

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του μπήκε αγχωμένη στο «Riverside Stadium», υπό την πίεση της νίκης, ο Αρσέν Βενγκέρ είπε: «Φυσικά. Οι παίκτες νοιάζονται. Όταν δεν νικάς η αυτοπεποίθηση σου επηρεάζεται, οπότε μπορούσες να κταλάβεις απ’ τον τρόπο που παίζαμε, πως υπήρχε κάποιου είδους νευρικότητας.

«Αντιδράσαμε ιδανικά. Πιστεύω πως δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, όμως η συγκέντρωση και η πίστη για το αποτέλεσμα ήταν εκεί. Ήταν ένα καλό τεστ, η Μίντλεσμπρο έδωσε τα πάντα, ήταν μια απ’ τις τελευταίες ευκαιρίες της για να παραμείνει στην κατηγορία.

To παιχνίδι ήταν δύσκολο και χρειαζόμασταν την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο αμύνθηκαν πολύ καλά και δοκιμαστήκαμε πνευματικά μόλις έγινε το 1-1, βρήκαμε όμως την απάντηση και αυτό ήταν που θέλαμε. Ίσως να είχαμε και την βοήθεια της τύχης σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά γενικότερα ήμασταν πολύ σταθεροί σήμερα (σ.σ. χθες) σε αμυντικό επίπεδο», συμπλήρωσε ο Αλσατός τεχνικός.