Στη χαμένη ευκαιρία του Φίλιπς στάθηκε ο Πιούλις

Τη φάση του 80’ λεπτού με πρωταγωνιστή τον Μάθιου Φίλιπς, ο οποίος αστόχησε απέναντι στον Σιμόν Μινιολέ, έφερε στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς και την εντός έδρας ήττα (1-0) από τη Λίβερπουλ ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις.



Στη χαμένη ευκαιρία του Φίλιπς στάθηκε ο Πιούλις

Εκτός της τρίτης συνεχούς ήττας, ο Ουαλός τεχνικός των «μπάγκις» ένιωσε μια μεγάλη πικρία για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι να παραβιάσει την εστία των αντιπάλων, μολονότι, όπως επισήμανε μετά την αναμέτρηση του «Χόθορνς», είχε στον αγώνα απέναντι στους «κόκκινους» πολλές ευκαιρίες να το πετύχει.

«Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν πετύχαμε γκολ, γιατί στο ματς αυτό υπήρξαν πολύ καλές ευκαιρίες. Ενάντιον των μεγαλύτερων ομάδων, οφείλεις να εκμεταλλεύεσαι τέτοιες ευκαιρίες, γιατί ξέρεις ότι οι αντίπαλοι θα σου δημιοργήσουν κι εκείνοι ευκαιρίες. Χρειαζόμασταν ένα γκολ που ξέραμε ότι θα ανύψωνε το ηθικό όλων. Κάναμε ένα πολύ καλό τελευταίο 20λεπτο, αλλά αυτή η ευκαιρία του «Μάτι» (σ.σ. Φίλιπς) βλέπετε... Αν το έβαζε, θα παίρναμε από το παιχνίδι κάτι που νομίζω ότι αξίζαμε», είπε ο Πιούλις.