«Ασφαλείς, μόνο αν το πουν τα... μαθηματικά»!

Παρά τη νίκη (1-0) επί της Σουόνσι που την ανέβασε στη 10η θέση της βαθμολογίας και συγχρόνως, την απομάκρυνε κατά 12 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο προπονητής της Γουότφορντ, Βάλτερ Ματσάρι, τονίζει ότι κανείς στην ομάδα δεν θα νιώσει άνετα, παρά μόνο, όταν η παραμονή έχει διασφαλιστεί και τυπικά.



«Ασφαλείς, μόνο αν το πουν τα... μαθηματικά»!

«Έχουμε συγκεντρώσει 40 πόντους με 6 παιχνίδια να απομένουν για τη λήξη της σεζόν και αυτό είναι πολύ καλό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τι συνέβη πέρυσι. Μέχρι όμως να μας το πουν τα... μαθηματικά, δεν θα πω ότι αισθανόμαστε ασφαλείς! Θέλω να πάμε, όσο το δυνατόν πιο μακριά και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ οι παίκτες μου να χαλαρώσουν. Θέλω να βλέπουν το κάθε παιχνίδι σαν τελικό», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μετά την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στους «κύκνους».

Ο 55χρονος δεν δίστασε να κάνει ξεχωριστή μνεία για κάποιον ποδοσφαιριστή του, επισημαίνοντας πως ο Άντριαν Μαριάπα του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του, αλλά και τρίτο συνολικά την τρέχουσα περίοδο στην Πρέμιερ (έχει και μία συμμετοχή στο Κύπελλο).

«Ο Μαριάπα με εντυπωσίασε πολύ θετικά. Ήταν πολύ καλός απέναντι στον Γιορέντε. Στην Ιταλία, θα έλεγα ότι θύμισε «σφουγγάρι». Εφάρμοσε στο γήπεδο όλα όσα του είχα πει. Ήταν πραγματικά, πολύ καλός», είπε για τον Τζαμαϊκανό διεθνή μπακ ο Ματσάρι.