Κούμαν: «Πιο επιθετική η Μπέρνλι στην αρχή, αλλά...συνεχίζουμε»!

Στην παραδοχή ότι η χθεσινή (15/4) αντίπαλός του υπερίσχυσε στο γήπεδο κατά το πρώτο μέρος προχώρησε ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γκούντισον Παρκ», τονίζοντας ωστόσο, ότι στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν τροπή και έτσι, τα «ζαχαρωτά» συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους.



Κούμαν: «Πιο επιθετική η Μπέρνλι στην αρχή, αλλά...συνεχίζουμε»!

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ κατέγραψε την όγδοη διαδοχική εντός έδρας νίκη υπερκερνώντας το εμπόδιο της σκληροτράχηλης, όπως κι ο ίδιος ο Ολλανδός κόουτς επεσήμανε, Μπέρνλι, με τον 54χρονο να δηλώνει:

«Θεωρώ ότι η Μπέρνλι ήταν πιο επιθετική στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά μετά το πρώτο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, φέραμε περισσότερη επιθετικότητα στη δική μας ομάδα, ισορροπήσαμε στη μεσαία γραμμή και κάναμε μία καλή έναρξη στο δεύτερο μέρος. Πάνοτε είναι δύσκολο να παίζεις με την μπέρνλι, επειδή αγωνίζεται πρόσωπο με πρόσωπο και είναι πολύ δυνατή στη φυσική κατάσταση κυνηγώντας δεύτερες μπαλιές. Εμείς όμως, διατηρήσαμε το μομέντουμ στην έδρα μας και θέλω να δηλώσω περήφανος και για τον κόσμο μας» και συμπλήρωσε:

«Προσθέσαμε ακόμη μία νίκη στο σπίτι μας και είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα καλό φινάλε στο πρωτάθλημα. Σπάμε τα ρεκόρ και αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος, θα είναι κάτι πολύ ωραίο».