Κομπανί σημαίνει... πάθος και αφοσίωση

Οπαδοί της Σίτι παραδέχονταν μέσω twitter πως δάκρυσαν βλέποντας το ξέσπασμα του Βινσέν Κομπανί. Ο Βέλγος στόπερ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έπειτα από το 2015, βοήθησε στη διατήρηση του «μηδέν» απέναντι στη Σαουθάμπτον και η δήλωσή του, είναι το απόλυτο παράδειγμα πάθους και αφοσίωσης στην ομάδα.  



Κομπανί σημαίνει... πάθος και αφοσίωση

Έπειτα από τεράστια ταλαιπωρία με τραυματισμούς, με συνεχόμενα πισωγυρίσματα στην προσπάθεια ανάρρωσης και αποθεραπείας, ο Κομπανί έδειξε ότι πλέον μπορεί και θέλει σαν τρελός ν' αφήσει τα άσχημα πίσω του και να βοηθήσει από εδώ και στο εξής τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πάνω απ' όλα, θέλει κι εκείνος να αισθάνεται ότι μπορεί να δώσει στην ομάδα όλη αυτή την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που λάμβανε κι εκείνους όλους τους ζόρικους μήνες που πέρασε μόνος του με ατομικές προπονήσεις, γυμναστήριο και εντατικές προσπάθειες επανένταξης σε φουλ ρυθμούς.

«Αν χρειαζόταν να δουλέψω σκληρά για 15 χρόνια, μόνο και μόνο για να βιώσω μια τέτοια στιγμή όπως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή), τότε θα το έκανα αμέσως δίχως να παραπονεθώ» δήλωσε ο Man of the match, λίγο μετά το 3-0 των «πολιτών» επί της Σαουθάμπτον στο «St. Mary's» και αυτό αποδεικνύει την ποιότητα και την παγκόσμια κλάση που χαρακτηρίζει τον Βέλγο ποδοσφαιριστή.