Δεν θα της φταίει κανείς...

Η Σουόνσι δεν κατάφερε παρά να ηττηθεί απέναντι στην αδιάφορη Γουότφορντ, 1-0 το σκορ στο «Βικερέιτζ Ρόουντ», και έχασε και την ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερη ανά διαστήματα η ομάδα της Ουαλίας, που πλήρωσε ολύ ακριβά μια απροσεξία της.



Δεν θα της φταίει κανείς...

Μετά τη νέα τους απώλεια, οι «κύκνοι» παραμένουν η παρα-προτελευταία ομάδα της λίγκας και εάν δεν αλλάξει κάτι στα πέντε παιχνίδια που απομένουν λογικά θα αποχαιρετήσει. Στην 10η θέση οι «σφήκες» με το «μαξιλαράκι» των 40 βαθμών κι επισήμως.

Η πίκρα για τους Ουαλούς πρέπει να είναι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που το ένα γκολ που θα μπορούσε να κρίνει το ματς δεν ήρθε από την ίδια αλλά από την αντίπαλό της, παρά την δυσμενή θέση που είχαν έρθει οι γηπεδούχοι νωρίτερα. Ο Εουρέλιο Γκόμες αρνήθηκε ακόμη ένα γκολ στον Γκίλφι Σίγκουρντσον για να δει εν συνεχεία τον Φερνάντες να αστοχεί εξ επαφής από κοντινή απόσταση, μετά από αρχική απομάκρυνση του Βραζιλιάνου.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν ένθεν κι ένθεν με τον Λούκας Φαμπιάνσκι να πιάνει δουλειά σε κάποια φάση και να μην επιτρέπει την παραβίαση της εστίας του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε στο 42' όταν ο Άλφι Μόσον έχασε την μπάλα, και ο Ετιέν Καπού ήταν εκείνος που επωφελήθηκε κάνοντας το όπως αποδείχθηκε τελικό σκορ, 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η παραγωγικότητα δεν ήταν το ίδιο μεγάλη, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν για ακόμη μία φορά να εκμεταλλευτούν τα άκρα τους, χωρίς όμως επιτυχία. Στην πιο αξιόλογη φάση του δευτέρου μέρους για την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι ο Οκάκα έβαλε την μπάλα στο πλεκτό, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Γουότφορντ: Γκόμες, Χολέβας, Πρεντλ, Μαριάπα, Γιάνμαατ, Κλέβερλι (89' Μπεχράμι), Ντουκουρέ, Καπού, Νιανγκ (78' Οκάκα), Άμραμπατ (64' Καμπασέλε), Ντίνι

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Μόσον, Όλσον, Φερ, Κι, Φέλτον (67' Κάρολ), Νάρσινγκ (58' Μπαστόν), Σίγκουρντσον, Γιορέντε (81' Αγιού)