Η Χαλ πρέπει να μάθει και μόνη...

Μπροστά στο κοινό της, είναι όλα καλά. Μακριά από αυτό, η Χαλ έχει τεράστιο πρόβλημα και για να μείνει στην Πρέμιερ, θα πρέπει να μάθει και μόνη, όταν οι εξέδρες θα είναι γεμάτες «εχθρούς». Η Στόουκ επιβλήθηκε 3-1 των «τίγρεων» που αν και ισοφάρισαν προσωρινά, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.  



Η Χαλ πρέπει να μάθει και μόνη...

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μπορεί να παρουσιάζεται εξαιρετική στο «KCOM Stadium», όμως, μακριά από την έδρα της πάσχει. Αυτό προσπάθησε να διορθώσει στο παιχνίδι με τη Στόουκ, όμως οι «πότερς» έβαλαν από νωρίς δύσκολα στις «τίγρεις», με το γκολ του Μάρκο Αρναούτοβιτς στο 6ο λεπτό. Μάλιστα, ο Αυστριακός θα μπορούσε πολύ γρήγορα να έχει δώσει σημαντικότατο προβάδισμα νίκης στο σύνολο του Μαρκ Χιουζ, αλλά έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα από το σημείο του πέναλτι! Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς προσπαθούσε να φανεί απειλητικός, η Στόουκ όμως έδειχνε να έχει μια ελαφριά υπεροχή σ' ένα ματς που έμενε ανοιχτό...

Με αρκετή δόση τύχης, η Χαλ έφτασε στην ισοφάριση στο 51ο λεπτό, με τον Μακουάιρ να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από σουτ που κόντραρε και ίσως να πίστεψαν οι φιλοξενούμενοι ότι η τύχη τους είχε γύρισει για να φτάσουν επιτέλους σε κάτι καλό εκτός έδρας. Μόνο που ο Πίτερ Κράουτς δεν τους επέτρεψε να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες του παιχνιδιού και να διαχειριστούν τη θετική κατάσταση. Στο 66', με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έσπρωξε πιο χαμηλά την ομάδα του Σίλβα... Στο 79' ο Γουόλτερς είχε δοκάρι και η Χαλ γλίτωσε το τρίτο γκολ, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον «κεραυνό» του Σακίρι στο 80' για το τελικό 3-1.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στόουκ: Γκραντ, Σόουκρος, Μάρτινς Ίντι, Μουνιέσα, Τζόνσον, Κάμερον, Άνταμ (58' Γουόλτερς), Πίετερς, Σακίρι (88' Ντιούφ), Αρναούτοβιτς, Μπεραΐνο (58' Κράουτς)

Χαλ: Γιακούποβιτς, Μαγκουάιρ, Ντόουσον, Ρανόκια, Ρόμπερτσον, Μάρκοβιτς (86' Ελμοχαμαντί), Εντιαγέ, Χάντλστοουν (70' Ερνάντες), Γκροσίτσκι, Κλούκας, Νιάσε (86' Εμποκανί)