Με σπασμένα φρένα η Τότεναμ!

Εκπληκτικά αποτελεσματική και φτάνοντας στη 12η διαδοχική εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, η Τότεναμ συνεχίζει το κυνήγι της Τσέλσι με σπασμένα φρένα, έπειτα και από το 4-0 επί της Μπόρνμουθ. Μόλις ο 4ος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ με 20+ γκολ σε τρεις σερί σεζόν ο Κέιν.  



Με σπασμένα φρένα η Τότεναμ!

Τρόπος να την σταματήσει κάποιος, δεν έχει βρεθεί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η Τότεναμ του Μαουρίσιο Ποκετίνο συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, να διασκεδάζει τον κόσμο της και να συνεχίζει την... ασφυκτική πίεση προς την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία την Κυριακή αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δίχως το παραμικρό πρόβλημα από τη Μπόρνμουθ, τα «σπιρούνια», μέσα σε δύο λεπτά (17', 19') είχαν πάρει προβάδισμα νίκης, χάρη στο γκολ του Ντεμπελέ που βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για να σκοράρει ανάμεσα από πολλά σώματα και με τον Σον να φτάνει στα 5 γκολ στα τελευταία 6 σουτ προς την αντίπαλη εστία στα πιο πρόσφατα παιχνίδια των Λονδρέζων!

Ο Χάρι Κέιν, που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός έπειτα από έναν μήνα και κάτι, έχοντας επιστρέψει από τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα, με ωραία κίνηση κι αφού πέρασε τον Φράνσις, σούταρε χαμηλά για το 3-0 στο 48ο λεπτό.

Αυτό, ήταν το 20ο του γκολ στο πρωτάθλημα, φτάνοντας σε αυτό τον αριθμό τερμάτων για τρίτη διαδοχική χρονιά, όπως το είχαν πράξει οι Ανρί, Σίρερ και Φαν Νίστελροϊ!

Στο 90' + 2' ο Γιάνσεν έγραψε το 4-0 που επιβεβαιώθηκε ως αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με δυνατό σουτ εντός περιοχής, για να... διώξει από πάνω του αυτή την κατάρα η οποία δεν του έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής να χαρεί τις συμμετοχές του.

Στις 12 έφτασαν πλέον οι διαδοχικές εντός έδρας νίκες για την Τότεναμ, στις 8 σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (87' Γιάνσεν), Άλι (84' Σισοκό), Σον, Κέιν (79' Γουανιάμα)

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Σμιθ, Φράνσις, Κουκ, Ντάνιελς, Στάνισλας (69' Φρέιζερ), Άρτερ, Γουίλσιρ (56' Κουκ), Πιού, Κινγκ, Αφόμπε (77' Μόουσετ)