Σμάιχελ: «Το πέναλτι κατέστρεψε το παιχνίδι μας»!

Στην επίμαχη φάση του 27ου λεπτού της αναμέτρησης στο «Βιθέντε Καλντερόν» στάθηκε ο τερματοφύλακας και αρχηγός χθες (12/4) -ελλείψει Γουές Μόργκαν-, Κάσπερ Σμάιχελ, τονίζοντας πως η υπόδειξη της εσχάτης των ποινών από τον Γιόνας Έρικσον, χάλασε τελείως τα πλάνα της ομάδας του στο ματς απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.



Σμάιχελ: «Το πέναλτι κατέστρεψε το παιχνίδι μας»!

Ο Δανός γκολκίπερ μίλησε σε γνωστό βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο μετά τη λήξη του πρώτου προημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος, εξαιτίας του πέναλτι που κέρδισε (από τον Μαρκ Ολμπράιτον) και εκτέλεσε εύστοχα ο Αντουάν Γκριζμάν, ολοκληρώθηκε με ήττα των «αλεπούδων» με σκορ 1-0.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, τη λανθασμένη (σ.σ. το φάουλ υπήρχε, έγινε όμως εκτός περιοχής) απόφαση του Σουηδού διαιτητή, ο Σμάιχελ δήλωσε:

«Ήταν πεντακάθαρη η φάση και μας κατέστρεψε τα σχέδια που είχαμε για το παιχνίδι. Μας είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε την απόφαση αυτή, γιατί ήταν τόσο ξεκάθαρο αυτό που έγινε! Έπρεπε να πάρουμε κάτι από το ματς, αλλά οφείλουμε να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα. Μπορεί να έδινε και φάουλ εκτός περιοχής και οι αντίπαλοι να είχαν σκοράρει από εκεί, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με το πέναλτι. Πέναλτι δεν ήταν σε καμία περίπτωση»!