Ολμπράιτον: «Αδέξια κόντρα, αλλά εκτός περιοχής»!

Τη φάση της ανατροπής του Αντουάν Γκριζμάν στο 27’ της χθεσινής (12/4) αναμέτρησης που έκρινε και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, σχολίασε μετά το παιχνίδι ο παίκτης της Λέστερ που υπέπεσε στην παράβαση, Μαρκ Ολμπράιτον.



Ολμπράιτον: «Αδέξια κόντρα, αλλά εκτός περιοχής»!

Ο Άγγλος χαφ παραδέχθηκε ότι δεν μάρκαρε και με τον πλέον... κομψό τρόπο τον Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, επικαλούμενος και τα σχετικά βίντεο, υπεραμύνθηκε της άποψης ότι το φάουλ που έκανε, έλαβε χώρα εκτός περιοχής (γεγονός που αληθεύει).

«Μετά το παιχνίδι ζήτησα από τον διαιτητή να μου μιλήσει για την απόφασή του και μου είπε ότι το φάουλ που έκανα έγινε επάνω στη γραμμή της περιοχής. Αυτή ήταν η δική του ετυμηγορία, όμως το ριπλέι της τηλεόρασης έδειξαν καθαρά ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής! Ήταν μία αδέξια κόντρα, μα η πρώτη σκέψη μου ήταν να κρατήσω τον παίκτη εκτός περιοχής», δήλωσε ο 27χρονος παίκτης των «αλεπούδων» και αντιλαμβανόμενος ότι η ομάδα πρέπει να... σηκώσει το κεφάλι παρά την ήττα και να κοιτάξει τη ρεβάνς, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ, συμπλήρωσε:

«Η τελική απόφαση ανήκει στο διαιτητή και μας κόστισε. Δεν πρέπει να ζήσουμε με αυτό όμως, οφείλουμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν και το αποτέλεσμα αυτό κάνει πιο δύσκολο τον επαναληπτικό, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να κοιτάξουμε τα τους αγώνες που ακολουθούν».