Αγιού: «Ο αδερφός μου με ενθάρρυνε να έρθω στη Σουόνσι»

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα, ώσπου να δεχθεί την πρόταση της Σουόνσι τον περασμένο Ιανουάριο, προέβη ο Τζόρνταν Αγιού, τονίζοντας πως ένας από τους ανθρώπους που τον έπεισαν να λάβει την τελική απόφαση και να μεταγραφεί στο «Λίμπερτι» ήταν ο αδερφός του, Αντρέ.  



Αγιού: «Ο αδερφός μου με ενθάρρυνε να έρθω στη Σουόνσι»

Ο νυν παίκτης της Γουέστ Χαμ και μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι ποδοσφαιριστής των «Ουαλών», ήταν και ο λόγος σύμφωνα με τον Τζόρνταν, που ο ίδιος ήξερε πολλά πράγματα για το σύλλογο, προτού γίνει και εκείνος μέλος των «κύκνων».

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός παραχωρώντας συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουόνσι, μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Σκόπευα να γυρίσω πίσω στη Γαλλία, όμως μετά άκουσα για την πρόταση της Σουόνσι και ήξερα ότι ήθελα να έρθω εδώ. Μίλησα και με τον αδερφό μου και με ενθάρρυνε να έρθω στην ομάδα. Μου είπε ότι θα έκανα μία πολύ καλή επιλογή στην καριέρα μου. Είχε ευχάριστες αναμνήσεις από τη Σουόνσι και ργώ γνώριζα για το σύλλογο και την πόλη χάρη στον αδερφό μου» και μιλώντας με πιο χιουμοριστική διάθεση, συμπλήρωσε:

«Όταν ο Αντρέ έπαιζε εδώ, ερχόμουν κάθε εβδομάδα. Είχα ρεπό στην Άστον Βίλα (σ.σ. πρώην ομάδα του Τζόρνταν Αγιού) και μετά την προπόνηση ερχόμουν και περνούσα κάποιο χρόνο μαζί του. Του έκανα πλάκα, όσο έμενε στο Σουόνσι, επειδή πάντοτε έβρεχε και ύστερα από ένα χρόνο, να ‘ μαι εδώ! Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει στο μέλλον»!