Σιμεόνε: «Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς»

Προετοιμασμένος για ένα ζευγάρι πολύ δύσκολων αγώνων είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει του αυριανού προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λέστερ.  



Σιμεόνε: «Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς»

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης προέβλεψε δύο πολύ κλειστά παιχνίδια, ενώ τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «King Power» την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν νομίζω πως θα διεκδικήσουν την κατοχή. Παίζουν με ένα στυλ που βολεύει τα χαρακτηριστικά των παικτών τους. Δεν φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μεγάλο σκορ υπέρ κάποιας από τις δύο ομάδες. Θα είναι δύο σκληρά παιχνίδια και όλα θα κριθούν στο γήπεδό τους», δήλωσε ο Αργεντίνος.

Ακόμα, ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» εκθείασε τον Τζέιμι Βάρντι, εκφράζοντας την άποψη πως πλέον βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, που δε θα συγχωρήσει κανένα λάθος.

«Ο Βάρντι μου αρέσει πολύ σαν παίκτης. Είναι δυνατός, όπως οι παίκτες που είχε πάντα η Ατλέτικο. Δίνει πίεση και μαχητικό πνεύμα στην ομάδα του. Είναι πολύ επικίνδυνος και δε θα συγχωρήσει κανένα μας σφάλμα. Πέρσι τα πήγε πολύ καλά και φέτος σιγά σιγά ξαναβρίσκει τη φόρμα του», πρόσθεσε.