Ευτυχισμένος για την επιστροφή ο Μπάτλαντ

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Τζακ Μπάτλαντ την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από απουσία ενός και πλέον χρόνου.



Ευτυχισμένος για την επιστροφή ο Μπάτλαντ

Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε την επανεμφάνισή του στα γήπεδα στον αγώνα της Κ23 της Στόουκ με την αντίστοιχη της Μπράιτον και παρά την ήττα των «πότερς» με σκορ 2-0 στην έδρα των «γλάρων», ο 24χρονος τερματοφύλακας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός πως κατάφερε να βγάλει το 90λεπτο δίχως προβλήματα στέλνοντας το μήνυμα του προς τον προπονητή του, Μαρκ Χιουζ, ότι είναι «ετοιμοπόλεμος» ενόψει της συνέχειας.

 «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στο γήπεδο και έβγαλα ολόκληρο το παιχνίδι. Παρ’ όλο που χάσαμε, νιώθω πολύ ευχαριστημένος και άνετος. Ο αστράγαλός μου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν υπήρχαν συμπτώματα αρρώστιας ή ακαμψίας ή κάτι σχετικό και νιώθω 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από την τελευταία φορά που επιχείρησα να επανέλθω», δήλωσε περιχαρής ο Μπάτλαντ και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ όμορφο που άφησα πίσω την περίοδο του τραυματισμού μου και πλέον εύχομαι να ξεκινήσω προετοιμασία για να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Νιώθω έτοιμος και ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά στην προπόνηση! Τώρα βεβαίως, η επόμενη απόφαση ανήκει στον προπονητή μου».