Δριμύ «κατηγορώ» Σναϊντερλέν σε Φαν Χαλ!

«Καταπέλτης» απέναντι στον προπονητή του την προηγούμενη σεζόν (2015-2016) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χαλ, ήταν ο νυν ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Μοργκάν Σναϊντερλέν, επισημαίνοντας πως ο Ολλανδός κόουτς τον έκανε να συμπεριφέρεται μηχανικά και να μην απολαμβάνει καθόλου το παιχνίδι του.



Δριμύ «κατηγορώ» Σναϊντερλέν σε Φαν Χαλ!

Μιλώντας στη γνωστή εφημερίδα της πατρίδας του, «L’ Equipe», ο 27χρονος Γάλλος χαφ που από τον περασμένο Ιανουάριο έχει ενταχθεί στο δυναμικό των «ζαχαρωτών», σχολίασε για τη συνύπαρξή του με τον Φαν Χαλ:

«Ο πρώτος χρόνος με τον Λουίς Φαν Χαλ μου κάθεται στο στομάχι! Δεν ευχαριστιόμουν καθόλου την παρουσία μου στο γήπεδο, μου άφηνε ελάχιστη ελευθερία στο παιχνίδι μου παρ’ όλο που διέθετα αρκετά μεγάλη εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ. Μαζί του ένιωθα σαν ρομπότ» και συνέχισε:

«Μου έλεγε: «Ποτέ μην πας να πάρεις την μπάλα από αυτό το σημείο, πρέπει να κάνεις αυτό, εκείνο». Αυτές οι οδηγίες με ενοχλούσαν λίγο. Όταν ένας παίκτης αναρωτιέται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Μα τι θέλει ο κόουτς να κάνω σε αυτήν την κατάσταση;», τότε αρχίζει να γίνεται ολοένα και λιγότερο αποτελεσματικός. Ειδικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου όλα τα παιχνίδια της αναλύονται από το Μέσα και κάποιος παίκτης μπορεί να δεχθεί κριτική από παντού»!