Άμεση βελτίωση ζητάει ο Μόγιες

Την ανάγκη να παρουσιάσει σύντομα καλύτερο πρόσωπο η Σάντερλαντ τόνισε ο Ντέιβιντ Μόγιες, πριν χαθεί οριστικά το «τρένο» της σωτηρίας.



Άμεση βελτίωση ζητάει ο Μόγιες

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ήττα της Σάντερλαντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο προπονητής των ουραγών της Πρέμιερ τόνισε πως οι «μαυρόγατες» πρέπει να βελτιωθούν άμεσα πριν να είναι πολύ αργά.

Παράλληλα, πέταξε τα «καρφιά» του για τη διαιτησία στη σημερινή αναμέτρηση, με αφορμή την αποβολή του Σεμπάστιαν Λάρσον.

«Δε θα κατηγορήσω τη διαιτησία για τη θέση μας και την ήττα μας, όμως το αποτέλεσμα σήμερα βοηθήθηκε από το διαιτητή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε καλά αλλά η κόκκινη κάρτα ήταν μία απόφαση εναντίον μας. Πριν δεχθούμε το πρώτο γκολ ήμασταν στο ματς και προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Όταν μείναμε με 10 έγινε ακόμα πιο δύσκολο», δήλωσε ο Μόγιες.

«Θα συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμα ένα εντός έδρας ματς το Σάββατο και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Τα παιδιά δίνουν ότι μπορούν. Το πιο δύσκολο πράγμα όταν είσαι προπονητής είναι το να χάνεις και χάνουμε πολύ. Δεν πάμε όσο καλά θα θέλαμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σκωτσέζος.