Λάμπαρντ: «Καλύτερος από μένα σε αυτή την ηλικία ο Άλι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντέλε Άλι ο Φρανκ Λάμπαρντ, εκφράζοντας την άποψη πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ είναι καλύτερος από εκείνον σε αυτή την ηλικία.  



Λάμπαρντ: «Καλύτερος από μένα σε αυτή την ηλικία ο Άλι»

Μιλώντας ως προσκεκλημένος σε εκπομπή του  Sky Sports, ο Λάμπαρντ έπλεξε το εγκώμιο του Άλι καθώς και την ικανότητά του να βρίσκεται στις φάσεις και να πετυχαίνει όμορφα γκολ.

«Ο Ντέλε Άλι είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι σίγουρα καλύτερος από ότι εγώ όταν ήμουν 20. Παίζει σαν δεύτερος επιθετικός και έχει νόημα αυτό, γιατί με τον τρόπο που αγωνίζεται η Τότεναμ, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς μέσα ή κοντά στην περιοχή. Τρέχει πολύ και βάζει όμορφα γκολ σαν αυτό που έβαλε χθες», δήλωσε ο  Λάμπαρντ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφικές φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί στόχο τόσο της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, όσο και της Ίντερ. Παρά το ενδιαφέρον που είχε αναπτυχθεί κατά καιρούς, ο Φράνκι δεν μετανιώνει για το γεγονός πως δεν άφησε ποτέ την Τσέλσι.

«Υπήρξαν φορές στην καριέρα μου που ενδιαφέρθηκαν για εμένα αλλά δεν μετανιώνω που δεν πήγα. Είμαι χαρούμενος και όταν κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου και ειδικά τα χρόνια στην Τσέλσι, σκέφτομαι πως αυτά θα μου έλειπαν. Με ήθελαν οι δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και η Ίντερ όταν βρισκόταν ο Ζοσέ Μουρίνιο εκεί. Δεν βρέθηκα ποτέ πολύ κοντά στο να υπογράψω, αλλά υπήρχε φημολογία και συζητήσεις», πρόσθεσε ο 38χρονος.