Δύσκολο να αποδεχθεί την ήττα ο Χιουζ

Άδικη θεωρεί τη χθεσινή (9/4) εντός έδρας ήττα (2-1) από τη Λίβερπουλ ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, ο οποίος ένιωσε «σκασμένος» που αντί να γίνει το 2-0 υπέρ της ομάδας του, οι «πότερς» δεν συνέλεξαν τελικά, ούτε έναν βαθμό από την αναμέτρηση με τους «κόκκινους».



Δύσκολο να αποδεχθεί την ήττα ο Χιουζ

«Είναι δύσκολο να αποδεχθώ το αποτέλεσμα αυτό, για να είμαι απολύτως ειλικρινής. Θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε κατά κράτος στα πρώτα 45 λεπτά και αξίζαμε πέρα για πέρα το γκολ που βάλαμε και μας έδωσε το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Αν είχαμε καταφέρει να αξιοποιήσουμε τη σπουδαία ευκαιρία που μας δόθηκε για να κάνουμε το σκορ 2-0, νομίζω ότι θα «καθαρίζαμε» και το παιχνίδι», δήλωσε ο Ουαλός κόουτς της Στόουκ και αποδίδοντας τα εύσημα στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, για τις καίριες επεμβάσεις του (κάτι που έκανε και ο ομόλογός του στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, Γιούργκεν Κλοπ), αλλά τονίζοντας παράλληλα, και την «γκίνια» που υπάρχει προσφάτως στο σύνολό του, προσέθεσε:

«Ακόμα και μετά το προβάδισμα της Λίβερπουλ, μας παρουσιάστηκαν φάσεις για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο, ο τερματοφύλακάς τους κατάφερε με τις αποκρούσεις του να κρατήσει την μπάλα μακριά από την εστία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνουμε αυτό, οι αντίπαλοι σκόραραν δύο τέρματα με τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολύ περισσότερες από εκείνους, όμως βάλαμε μόλις ένα γκολ. Δυστυχώς, έτσι πάνε τα πράγματα για εμάς τελευταία»!