«Έσταξε μέλι» για Λουκάκου ο Μαρτίνεθ

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην παίκτη του στην Έβερτον, Ρομέλου Λουκάκου, μίλησε ο νυν τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς και για το αρκετά πιθανό για τον ίδιο πλέον ενδεχόμενο αποχώρησης του από τα «ζαχαρωτά».



«Έσταξε μέλι» για Λουκάκου ο Μαρτίνεθ

Για την απόκτηση του Βέλγου στραίκερ, το καλοκαίρι του 2014, η Έβερτον χρειάστηκε να καταβάλει το ποσό των 28 εκ. λιρών, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πάντως, να θεωρεί πως σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει τώρα απ’ τον σύλλογο, η χρηματιστηριακή του αξία θα εκτιναχθεί. 

«Είναι δύσκολο να πεις αν η Έβερτον μπορεί να κρατήσει τον Λουκάκου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ως σύλλογος, αν χάσεις έναν παίκτη, να τον χάσεις τουλάχιστον με τους δικούς σου όρους. Ο ‘Ρομ’ έχει διπλασιάσει ή και τριπλασιάσει την αξία που κόστισε παλιότερα στην Έβερτον.

 Στα δικά μου μάτια, αξίζει πολλά παραπάνω χρήματα, γνωρίζαμε πως θα γίνει ο παίκτης που είναι τώρα», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «FourFourTwo» ο Ισπανός τεχνικός, και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Βίκτορ Μόουζες έγινε πραγματικά σπουδαίος παίκτης προερχόμενος απ’ τη Γουίγκαν, ο Άσλεϊ Γουίλιαμς έγινε αρχηγό στην Σουόνσι, οι Τζέιμς ΜακΚάρθι και Γκάρεθ Μπάρι ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί για μένα στην Έβερτον, όμως ο Ρομέλου είναι διαφορετικός».