Μπόρνμουθ-Τσέλσι 1-2 (Ημίχρονο)

Προβάδισμα με βραχεία κεφαλή έχει πάρει απέναντι στην Μπόρνμουθ η Τσέλσι, που είδε την αντίπαλό της να μειώνει στο σκορ, 2-1, λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.



Μπόρνμουθ-Τσέλσι 1-2 (Ημίχρονο)

Οι «μπλε» δεν θέλουν να δουν άλλη απώλεια βαθμών στα τελευταία τους τρία παιχνίδια (1 νίκη, 1 ήττα στα δύο τελευταία) αλλά για την ώρα δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, παρά τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν.

Αρχικά ο Ντιέγκο Κόστα βρέθηκε με πλάτη στην εστία και γύρισε άτσαλα για να σουτάρει προς αυτή, για να δει για καλή του τύχη τον Άνταμ Σμιθ να βάζει κόντρα και να μπερδεύει (σ.σ αυτογκόλ αφού η μπάλα πήγαινε εκτός) τον Μπόρουτς για το 1-0. Το 2-0 ήταν πιο... ποδοσφαιρικό, με τον Αζάρ να παίζει στο όριο την αντίπαλη άμυνα, να κατεβάζει βαθιά μπαλιά του Ενγκολό Καντέ (πρώτη του ασίστ με τα μπλε της Τσέλσι) και με ωραίο σόλο και ακόμη ωραιότερη ντρίμπλα στον Πολωνό κίπερ να βρίσκει δίχτυα από πλάγια θέση.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ και είδαν τεράστια στιγμή να πάει χαμένη με την προσπάθεια του Αφόμπε να σταματάει στο δεξί σίδερο. Στο 42' ο Τζόσουα Κινγκ σημείωσε το 10ο το του γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και μείωσε στο τελικό για το Α' μέρος 2-1.