Πέρασε και από το Λονδίνο η Μπράιτον

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως η Μπράιτον κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της αξιόμαχης ΚΠΡ και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Πέρασε και από το Λονδίνο η Μπράιτον

Αν και πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, αμφότερα ακυρώθηκαν – ορθώς – ως οφσάιντ για τη Μπράιτον. Μάλιστα, οι «γλάροι» είχαν περισσότερα οφσάιντ από τελικές (πέντε έναντι τεσσάρων) στο πρώτο 45λεπτο!

Οι παίκτες του Κρις Χιούτον πήραν το προβάδισμα στο 58ο λεπτό, χάρη στο 21ο γκολ του Μάρεϊ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 33χρονος επιθετικός έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντριου από τον Λουόνγκο, έπαιξε το ένα-δύο με τον Χέμεντ και αφού βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε ιδανικά τον Σμίθις για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ποκονιόλι με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Η απάντηση από πλευράς ΚΠΡ ήρθε στο 74’ όταν ο Ματ Σμιθ προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ, νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Παρά την πίεση των γηπεδούχων για κάτι περισσότερο, δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια.

Έτσι η Μπράιτον ανέβηκε ξανά στην κορυφή με 86 βαθμούς, αναμένοντας το αυριανό παιχνίδι της Νιούκαστλ που κοντράρεται με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Από την άλλη η ΚΠΡ παρέμεινε στην 16η θέση με 50 βαθμούς.