Στοχεύει πεντάδα ο Κούμαν

Πεπεισμένος ότι αν η Έβερτον κάνει το «δύο στα δύο» στο «Γκούντισον Παρκ», τότε υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα, εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν.



Στοχεύει πεντάδα ο Κούμαν

Για τον διαπληκτισμό που είχαν οι Ρομέλου Λουκάκου και Άσλεϊ Γουίλιαμς εντός γηπέδου στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός σχολίασε:

«Επιτέλους, είδα αντίδραση. Χρειάζεται να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά μαζί. Ίσως κάποιες φορές να χρειάζεται να φωνάξεις, δεν έχω πρόβλημα με αυτό, επειδή είναι αυθόρμητο. Δεν είναι πρόβλημα, αλλά μου αρέσει. Μετά μπορείτε να είστε φίλοι. Όχι μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά με τον στόχο της Έβερτον τη φετινή σεζόν, ο κόουτς των «ζαχαρωτών» ήταν κατατοπιστικός:

«Εκτιμώ πως αν πάρουμε έξι βαθμούς από τα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια, τότε θα παλέψουμε για την πέμπτη θέση. Παλεύουμε για μία ευρωπαϊκή θέση. Εάν τερματίσεις έβδομος είναι πραγματικά μία επιτυχημένη σεζόν. Εάν κάνουμε κάτι παραπάνω, θα είναι φανταστικό».

Αναφορικά με τα συναισθήματα μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Λίβερπουλ:

«Το να ανακάμπτουμε, είναι η δουλειά μας. Χάσαμε το ντέρμπι, αλλά δεν χάσαμε. Καταλαβαίνω τα συναισθήματα όταν παίζεις κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά δεν αλλάζει η κατάσταση. Οι τραυματισμοί... είχαμε επτά παιδιά στην ομάδα από 22 χρονών και κάτω».