Γιαγκέλκα: «Έκανα το χειρότερο γυριστό που υπήρξε ποτέ»!

Αστειευόμενος για τον τρόπο που πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αρχηγός της Έβερτον, Φιλ Γιαγκέλκα, τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει διαχρονικά πιο «άτσαλο» γυριστό σουτ από το δικό του!



Γιαγκέλκα: «Έκανα το χειρότερο γυριστό που υπήρξε ποτέ»!

«Έκανα το χειρότερο γυριστό σουτ που υπήρξε ποτέ, αλλά η μπάλα μπήκε μέσα στα δίχτυα, οπότε θα συμβιβαστώ! Είχα καιρό να σκοράρω και είναι όμορφο που έβαλα γκολ, αλλά θα ήταν ακόμη ομορφότερο να ήταν και το νικητήριο», δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός των «ζαχαρωτών», ο οποίος βρήκε «δίχτυα» σχεδόν δύο χρόνια μετά, με το τελευταίο του γκολ να χρονολογείται στις 2 Μαΐου του 2015, όταν στην εκτός έδρας ήττα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ από την Άστον Βίλα για την Πρέμιερ Λιγκ είχε μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Φυσικά, ο «κάπτεν» της Έβερτον δεν θα μπορούσε να μην... σοβαρέψει λίγο παραπάνω τα λεγόμενά του, δεδομένου πως η ομάδα του απώλεσε το τρίποντο της νίκης από την έδρα των «κόκκινων διαβόλων» την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

«Αισθανόμαστε ότι πετάξαμε δύο βαθμούς, ειδικά με το να δεχτούμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του ματς, όμως είναι κάτι από το οποίο χρειάζεται να μάθουμε πράγματα. Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς και για αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είχε δύο δοκάρια και να ήταν εμφανής η μεγάλη πίεση που μας άσκησε, μα εκεί που νιώσαμε πως θα κερδίσουμε, ήρθε το πέναλτι και ισοφάρισε», είπε ο Γιαγκέλκα.