Γκέιγ: «Καλύτερος μέσος του κόσμου ο Καντέ»

Ως τον καλύτερο μέσο του πλανήτη χαρακτήρισε τον Ενγκολό Καντέ ο Ιντρίσα Γκέιγ της Έβερτον.



Γκέιγ: «Καλύτερος μέσος του κόσμου ο Καντέ»

Ο άσος των «ζαχαρωτών» θεωρεί πως ο κεντρικός χαφ της Τσέλσι διαδέχθηκε επάξια ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στη συγκεκριμένη θέση και τόνισε πως βλέπει στο πρόσωπό του τον πιο αξιόλογο μέσο του κόσμου.

«Όταν ήμουν μικρότερος το είδωλό μου ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τον παρακολουθούσα συνεχώς στην τηλεόραση. Όσο όμως μεγάλωνα και καθιερώθηκα ως αμυντικός μέσος άρχισα να παρακολουθώ ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση μου. Τον Κλοντ Μακελελέ για παράδειγμα, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται για τα κατορθώματά του σε Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Γαλλίας. Εκτιμούσα επίσης τον Τζενάρο Γκατούσο για όλα αυτά που έκανε με τη Μίλαν αλλά και τη φανέλα της χώρα του»

«Σήμερα όλοι μιλάνε για τον Ενγκολό Καντέ. Πέρυσι ο ρόλος του στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από τη Λέστερ ήταν καταλυτικός. Φέτος κάνει το ίδιο με την Τσέλσι. Ήρθαμε στην Αγγλία με το ίδιο αεροπλάνο. Αυτός για να υπογράψει στη Λέστερ και εγώ στην Άστον Βίλα. Πλέον είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος μέσος του κόσμου» ανέφερε ο Σενεγαλέζος.