Απίστευτο… comeback από την Τότεναμ!

Τι και αν μέχρι το 89' βρισκόταν πίσω στο σκορ; Η Τότεναμ κατάφερε το… αδύνατο! Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90' ο Ντέλε Άλι ισοφάρισε, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σον έφερε τα πάνω κάτω και στο 94' ο Έρικσεν έδωσε τη χαριστική βολή, οδηγώντας τους Λονδρέζους στην επική απόδραση από την έδρα της Σουόνσι (3-1)!



Απίστευτο… comeback από την Τότεναμ!

 «Εγκλωβισμένοι» στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές  του Ποκετίνο, βρηκαν τον τρόπο να… ξεμπουκώσουν στα τελευταία λεπτά και να πάρουν μια σπουδαία νίκη, που τους διατήρησε στη 2η θέση σε ασφαλή απόσταση από τη Λίβερπουλ!.

Από τη μεριά τους, οι Ουαλοί τελείωσαν το ματς… σοκαρισμένοι και υποχώρησαν στην επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς:

Όλα ξεκίνησαν στραβά για την Τότεναμ. Μόλις στο 11', ο Ράουτλετζ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και με κοντινό σουτ έβαλε μπροστά τη Σουόνσι. Οι Λονδρέζοι αναγκάστηκαν να ανοιχτούν περισσότερο και να πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά μάταια…

Ναι μεν είχαν τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή, όμως η καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των Ουαλών τους προκάλεσε πολλά προβλήματα. Οι παίκτες του Ποκετίνο τα βρήκαν σκούρα στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να τελειώσουν το ημίχρονο κυνηγώντας το σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με… φωνές των δύο ομάδων για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, αλλά και μια εξαιρετική στιγμή για τη Σουόνσι με πρωταγωνιστή τον Νότον. Γενικά πάντως, τα «σπιρούνια» δεν έδειχναν ικανά να απειλήσουν την εστία της Σουόνσι.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι, έκλειναν μονίμως τους χώρους και πραγματικά είχαν «εγκλωβίσει» τους ποδοσφαιριστές του Ποκετίνο, οι οποίοι έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όλα αυτά μέχρι το 89'. Τη στιγμή δηλαδή που το ξέσπασμα των φιλοξενούμενων έφερε την ολική ανατροπή. Σε εκείνο το σημείο ο Ντέλε Άλι ισοφάρισε, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σον έφερε τα πάνω κάτω, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 90+4' από τον Έρικσεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντεθ, Μόουσον, Όλσον, Φερ, Κορκ, Κάρολ, Ράουτλετζ, Αγιού (74' ΜακΜπέρνι), Σίγκουρντσον

Τότεναμ: Βορμ, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις (79' Ενκουντού), Ντάιερ, Ντεμπελέ, Σισοκό (61' Γιάνσεν), Άλι, Ερικσεν, Σον