Συνάντηση με οπαδούς της Άρσεναλ είχε ο Γκαζίδης

Tην ευκαιρία να συνομιλήσει με φιλάθλους της Άρσεναλ αναφορικά με αρκετά θέματα που αφορούν τον σύλλογο είχε ο διευθύνων σύμβουλος των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γκαζίδης.



Συνάντηση με οπαδούς της Άρσεναλ είχε ο Γκαζίδης

Με μερίδα οπαδών της Άρσεναλ βρέθηκε και συζήτησε ο Ιβάν Γκαζίδης στο «Emirates», λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Λονδρέζων με την Μάντσεστερ Σίτι (2-2) για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως ήταν λογικό, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το ζήτημα της παραμονής ή μη του Αρσέν Βενγκέρ, γεγονός που απασχολεί πολλούς «gunners», όπως δείχνουν άλλωστε και οι συχνές «αντιδράσεις» τους με συνθήματα, πανό κλπ.

Ο 52χρονος με καταγωγή από την Νότια Αφρική σχολίασε, βάσει πηγών που «διέρεευσαν» από την εν λόγω συνάντηση, πως πράγματι η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι σε αγωνιστικό επίπεδο η καλύτερη δυνατή για την ομάδα, ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι πρόκειται να είναι σημείο τομής για τον σύλλογο, χωρίς να διευκρινίζει πάντως αν αυτό αφορά μόνο το μεταγραφικό της κομμάτι.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως στο «φλέγον» ζήτημα Βενγκέρ δεν έχει παρθεί ακόμα τελεσίδικη απόφαση από πλευράς διοικήσεως της Άρσεναλ, με την ανακοίνωση της να πάντως να προσθέτει πως θα έρθει στην κατάλληλη χρονικά στιγμή.