Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Ντέιβις

Την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον έβαλε τη Δευτέρα (3/4) ο Τομ Ντέιβις.



Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Ντέιβις

Ο 18χρονος μέσος, όντας η αποκάλυψη της σεζόν και προϊόν της ακαδημίας του συλλόγου, εξαργύρωσε τις 16 εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας του με τα «ζαχαρωτά», τα οποία «έδεσαν» τον ποδοσφαιριστή στο «Γκούντισον Παρκ» μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

«Σημαίνει πολλά για μένα το γεγονός ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα της Έβερτον. Η προοπτική του να παραμείνω για πολλά χρόνια μου προκαλεί απίστευτα συναισθήματα. Η σκληρή δουλειά δεν σταματά εδώ καθώς ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Παλεύουμε για μια θέση στην Ευρώπη και θέλουμε να οδηγήσουμε το σύλλογο εκεί που επιθυμεί η διοίκηση και οι οπαδοί μας»  δήλωσε ενθουσιασμένος ο Άγγλος κεντρικός χαφ, για τον οποίο δεν παρέλειψε να πει δυο λόγια και ο προπονητής του, Ρόναλντ Κούμαν.

«Συγχαρητήρια στον Τομ. Είναι ο παίκτης που παρουσιάσε τη μεγαλύτερη βελτίωση τους τελευταίους μήνες. Προσαρμόστηκε κατευθείαν στην πρώτη ομάδα και κατάφερε να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι προϊόν της ομάδας και αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά της ακαδημίας. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την εξέλιξή του» ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.