Μόσον: «Πίστη και αυτοπεποίθηση με Τότεναμ»

Την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Μίντλεσμπρο επιθυμεί άμεσα να προσπεράσει ο αμυντικός της Σουόνσι Άλφι Μόσον, καθώς ακολουθεί ξανά στο «Λίμπερτι» το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ, για το οποίο ο Άγγλος σέντερ μπακ δηλώνει πως οι συμπαίκτες του κι ο ίδιος είναι «ετοιμοπόλεμοι».



Μόσον: «Πίστη και αυτοπεποίθηση με Τότεναμ»

«Έχουμε την Τετάρτη (5/4) το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ και με τον κόσμο στο πλευρό μας ελπίζω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η αυτοπεποίθησή μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όλο το ρόστερ είναι έτοιμο για αυτήν την πρόκληση, δουλεύουμε πολύ με τον κόουτς και ξέρουμε ότι οι καλές εμφανίσεις θα μας φέρουν καλά αποτελέσματα. Έχουμε μεγάλη πίστη ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία και εγώ προσωπικά, πιστεύω πολύ σε εμάς», σχολίασε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής των «κύκνων» και μιλώντας για το ματς της Κυριακής (2/4) με τη συνδιεκδκήτρια της σωτηρίας «Μπόρο», προσέθεσε:

«Αμυνθήκαμε πολύ σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαμε και κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε εν τέλει να είμαστε παραγωγικοί στην επίθεση. Ήταν μία από αυτές τις μέρες μας που είχαμε πρόβλημα στο γκολ. Νιώθω ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα από τον έναν βαθμό, όμως ακόμη κι αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός στο τέλος της χρονιάς».