Οι ευχές του Ντιρκ στον Σβάινσταϊγκερ (Video)

Ο πρεσβευτής του γερμανικού μπάσκετ στο NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι, ευχήθηκε τα καλύτερα στον συμπατριώτη του, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, που άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετακομίζοντας κι αυτός στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Chicago Fire.



Οι ευχές του Ντιρκ στον Σβάινσταϊγκερ (Video)

Ο «αειθαλής» Γερμανός μπασκετμπολίστας καλωσόρισε στα λημέρια του τον «Σβάινι» που θα αγωνίζεται από 'δω και πέρα στο MLS.

«Γεια σου Σβάινι, καλώς ήρθες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαι υπερήφανος που πήρες αυτή τη μεταγραφή. Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά στο Σικάγο και καλή τύχη για να κερδίσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο (για λογαριασμό της Γερμανίας). Θα σε παρακολουθώ. Go Chicago Fire» είπε ο Ντιρκ στην κάμερα της νέας ομάδας του έμπειρου μέσου.

 

Όλα αυτά πριν το ντεμπούτο του τελευταίου στα αμερικανικά γήπεδα, το οποίο ήταν εξαιρετικό! Για να σκοράρει χρειάστηκε μόλις 17' (ανοίγοντας το σκορ) ενώ η γενική παρουσία του ξεχώριζε. Ο τομέας που τράβηξε την περισσότερη προσοχή ήταν αυτός των μεταβιβάσεων, τις οποίες η αντίπαλη άμυνα αδυνατούσε να ανακόψει.

Φαίνεται πως ο Ντιρκ του έφερε γούρι!

Δυστυχώς για την ομάδα του οι τελικοί αποδέκτες δεν μπορούσαν να τελειώσουν καλύτερα τις φάσεις, για να έρθει το τελικό 2-2 μετά από δραματικό φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ανατροπή στο 90' και να ισοφαρίζονται στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου με εξαιρετικό γκολ του Λούτσο Σόλινιακ.