Δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σβαϊνστάιγκερ

Στην παραδοχή ότι δεν... πρόλαβε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον τρόπο που ήθελε ο ίδιος, προχώρησε κατά την παρουσίασή του απ' τους Σικάγο Φάιρ, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.  



Δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σβαϊνστάιγκερ

Ειλικρινής απέναντι στους δημοσιογράφους ήταν ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, αναφορικά με το «αντίο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γερμανός μέσος αποκάλυψε ότι δεν αποχαιρέτησε με τον πλέον σωστό τρόπο τους πρώην συμπαίκτες του, μιας και η μεταγραφή του έγινε γρήγορα, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» έδιναν εκτός έδρας παιχνίδι, δίχως να θέλει να τους αποσπάσει την προσοχή.

«Δεν ήταν εύκολο επειδή η απόφαση άργησε, επομένως δεν μπορούσα να αποχαιρετήσω σωστά την ομάδα. Επιπλέον είχαν ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν θυμάμαι με ποιον, αλλά είχαν ματς την Κυριακή, επομένως δεν μπορούσα στην πραγματικότητα να τους μιλήσω επειδή δεν ήθελα να εστιάσουν σε μένα, ήθελα να εστιάσουν στην ομάδα και το παιχνίδι. Ήμουν χαρούμενος που κέρδισαν»σημείωσε αρχικά.

«Πέρασα πολύ καλά εκεί, ειδικά με τους συμπαίκτες και το προσωπικό, ήταν μία καλή περίοδος και το απόλαυσα εκεί»επεσήμανε.