Δεν φοβάται την Λίβερπουλ ο Κούμαν

Με οδηγό την εμφάνιση του παιχνιδιού στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, θα πορευθεί η Έβερτον στο αυριανό ματς του «Άνφιλντ» (1/4, 14.30) , όπως σχολίασε σχετικά ο Ρόναλντ Κούμαν.



Δεν φοβάται την Λίβερπουλ ο Κούμαν

Μπορεί η Έβερτον να μην έχει κερδίσει από το 1999 στην έδρα των τοπικών αντιπάλων τους, ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός δεν μοιάζει να επηρεάζεται απ’ αυτό, ούτε από την ήττα του πρώτου γύρου (σ.σ. 0-1 στο «Γκούντισον Παρκ», στις 19/12), ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει κάνενα λόγο να φοβάται τους αντιπάλους της παρά να προσέχει τα αγωνιστικά της καθήκοντα.

«Κάναμε καλή δουλεία, παίξαμε όπως χρειαζόταν ενάντια στη Λίβερπουλ, αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο. Τα πήγαμε καλά και πρέπει να αναγνωρίσω πως στα τελευταία 30 λεπτά η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη, δεν αξίζαμε όμως την ήττα.

Άκουσα πως τις τελευταίες δυο σεζόν ήμασταν πολύ φοβισμένοι όταν παίζαμε κόντρα στη Λίβερπουλ. Για ποιο λόγο πρέπει να φοβάσαι, δεν μπορώ να το καταλάβω. Οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, να μην κάνουν χαζά λάθη και να προσέχουν τις αντιδράσεις τους», τα λόγια του Ρόναλντ Κούμαν με φόντο το αυριανό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.