Απολαμβάνει την «έχθρα» στα ντέρμπι ο Μινιολέ

Το έντονο κλίμα αντιπαλότητας που επικρατεί στα ντέρμπι είναι κάτι το οποίο χαροποιεί τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, όπως ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του ενόψει του αγώνα με την Έβερτον το Σάββατο (1/4) στο «Άνφιλντ».  



Απολαμβάνει την «έχθρα» στα ντέρμπι ο Μινιολέ

«Πάντοτε τέτοια παιχνίδια μπορεί να είναι λίγο εχθρικά, όμως όπως σε κάθε ντέρμπι, αυτό είναι κάτι που απολαμβάνεις. Να ακούς τους οπαδούς και των δύο ομάδων να ζητωκραυγάζουν για εκείνη που υποστηρίζουν. Φυσικά, το ματς με την Έβερτον θα είναι κάπως ιδιαίτερο, μιας και στο Λίβερπουλ υπάρχουν κάποιες οικογένειες που έχουν οπαδούς και της Έβερτον και της Λίβερπουλ. Στον καιρό πάντως, που βρίσκομαι εδώ έχουμε φέρει σπουδαία αποτελέσματα εναντίον της Έβερτον στην έδρα μας», ανέφερε αρχικά ο Βέλγος τερματοφύλακας των «κόκκινων» για να... ρίξει στη συνέχεια τους τόνους λέγοντας:

«Παρ’ όλο που πρόκειται για ένα ντέρμπι, δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο μίσος ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Όλοι θέλουν να κερδίσουν και όλοι φωνάζουν για τη δική τους ομάδα, αλλά αυτά γίνονται με ωραίο τρόπο».